Om Vera Velour

Efter att ha varit hemma i många år med två barn och alltid tyckt det varit svårt att hitta något bekvämt att ha på sig, men som man ändå kan känna sig fin i, fick jag idén att designa vackra och glamourösa morgonrockar och kvinnliga klänningar. Dessa har nu blivit favoriter hos många modemedvetna kvinnor.

Vi har nu butiker i Malmö, Göteborg och Stockholm för att kunna sälja direkt till kunden, för att på så sätt få respons på nya modeller. Att lyssna på kunders olika behov och önskemål har varit väldigt viktigt för oss för att kunna utveckla våra produkter.

Vår prisklass är i mellansegmentet och vi attraherar en medveten kund där priset inte är avgörande utan mer kvalitén och designen. Den typiska Vera Velour kunden vet vad hon vill ha, hon gör sitt val noggrant och plagget blir en favorit som hon inte kan vara utan.

Vår storsäljare är en glamourös morgonrock som har fått sin inspiration från 60 – 70 talet som också satt stilen på hela kollektionen, eftersom vi älskar just denna glamourösa tidepok. Anledningen till att det blivit en sådan succé, inte minst på NK i Stockholm, är att det finns inget liknande på marknaden och att timingen var helt rätt!

 

 

vera_name